Pileći paprikaš

Porcije: 6 Ukupno vrijeme: 1 h 30 min Težina: Srednje teško
pinit

Pileći paprikaš koji će vas vratiti u djetinjstvo.

pinit
0 Dodaj u favorite
Ukusno

Pileći paprikaš

Težina: Srednje teško Vrijeme za pripremu 25 min Vrijeme kuhanja 60 min Vrijeme odmaranja 5 min Ukupno vrijeme 1 h 30 min
Porcije: 6 Procijenjeni trošak: € 10 Kalorije: 375
Najbolja sezona: Prikladno tijekom cijele godine

Sastojci

Upute

  1. Narezati slaninu na kockice te staviti na vatru i miješati.
  2. Dodati naribane glavice luka, crvenu papriku i meso (prsa izrezati na kockice, ostalo u komadu).
  3. Pirjati dok sok ne ishlapi, miješati.
  4. Dodati oguljenu i protisnutu rajčicu pa pirjati dok meso ne poprimi lijepu boju.
  5. Uliti vode i nastaviti pirjati dok meso ne omekša. Po potrebi zgusnuti s brašnom.
  6. Poslužiti s tjesteninom.
Ključne riječi: piletina, paprikaš
Recipe Card powered by WP Delicious

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)