Punjena patka

Porcije: 6 Ukupno vrijeme: 2 h Težina: Srednje teško
pinit

Sočna i ukusna punjena patka iz pećnice.

pinit
0 Dodaj u favorite
5 from 1 vote

Punjena patka

Težina: Srednje teško Vrijeme za pripremu 20 min Vrijeme kuhanja 95 min Vrijeme odmaranja 5 min Ukupno vrijeme 2 h
Porcije: 6
Najbolja sezona: Prikladno tijekom cijele godine

Sastojci

Upute

  1. Skuhati krumpir, usitniti ga te mu dodati sitno kosanu šunku, kiselo vrhnje, jaje, maslac, sol i papar.
  2. Napuniti očišćenu i posoljenu patku sa smjesom.
  3. Otvor sašiti koncem i patku položiti na namašten lim, staviti u pećnicu zagrijanu na 210 stupnjeva i peći 45 minuta.
  4. Smanjiti temperaturu na 180 stupnjeva i peći još 30 minuta. Tijekom pečenja povremeno polijevati patku s iscurenom tekućinom.
  5. Kad je patka pečena izvaditi konac i poslužiti.
Recipe Card powered by WP Delicious

1 Comment

  1. Super!






Ostavi komentar to Berla Otkaži odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)