Narezane svinjske kotlete bez kostiju staviti u posudu, dodati po žličicu svih začina (ili po ukusu), dodati ulje i dobro promiješati te ostaviti u frižideru minimalno 20 minuta.
Kuhanje
2
Na maloj količini zagrijanog ulja zapeći meso sa svake strane po 2 minute. Izvaditi ga sa strane te u masnoću dodati nasjeckani luk.
3
Kad luk promijeni boju vratiti meso nazad i dodati vode da ga prekrije te kuhati na laganoj vatri sat i pol do dva sata. Dodati brašna u umak po potrebi.
Krumpir pire
4
Oguliti i narezati krumpir te ga skuhati.
5
Procijediti ga, izgnječiti te dodati mlijeka i maslaca i posoliti. Sve dobro izgnječiti.
Pin this recipe to share with your friends and followers.
Samantha Doe
Food and Lifestyle Blogger
Hi, I'm Samantha, a full-time food blogger, mother of 2 beautiful daughters and a lovely wife. I live in New Jersey with my family. Loves traveling, sharing new recipes, and spending time with my family.